Hounds of Love (2016), Director: Ben Young

Αποτέλεσμα εικόνας για hounds of love poster


Στο προαστιακό Perth στα μέσα της δεκαετίας του 80′, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι γυναίκες εξαφανίζονται απο τα χέρια του ζευγαριού δολοφόνων John και Evelyn White.
Ύστερα από μια αθώα, έλλειψη κρίσης, η Vicki Maloney απάγεται τυχαία απο το διαταραγμένο ζευγάρι.
Με τον φόνο της να επίκειται, η Vicki διαπιστώνει πως θα πρέπει να δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα στην Evelyn και τον John, αν θέλει να επιβιώσει.


Αποτέλεσμα εικόνας για hounds of love


Πολλα τα θετικα και τα αρνητικα ισομοιρασμενα σε αυτο το horror made in Australia
τεχνικα ειναι αρτιο με ωραια κινηματογραφιση (θυμιζει φεστιβαλικες ταινιες των τελευταιων ετων) πολλα γοητευτικα slow motion και στροβιλισμος της καμερας και γενικα πολυ ωραια πλανα που προσφερουν γοητευτικες εικονες μιας επιφανειακής suburban ομορφιάς σε ένα προάστιο στο περθ των 80s.
Εχει φοβερο σαουντρακ και καποιες σεκανς με πανσιγνωστα ροκ και κομματια τα οποια οσο γοητευτικα και αν δενουν με την ταινια δεν παυουν να ειναι σαν επιμερους βιντεοκλιπ μεσα στην ταινια (βλ αυτο που κανει ο ντολαν) 

Αποτέλεσμα εικόνας για hounds of love


Στα αρνητικα τωρα το φιλμ πολλες φορες δειχνει οτι δεν ξερει τι ακριβως θελει να πει... ειναι πολλες φορες ασυνδετο και με αρκετα Plot holes και ειναι λιγο υποτονικουλι σε ορισμενα σημεια 
οι χαρακτηρες του εχουν μια πολυ καλη δυναμικη (ειδικα η πρωταγωνιστρια που ειναι εξαρτημενη απο τον αντρα της) αλλα πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειναι δοσμενοι καλυτερα ο πρωταγωνιστης για παραδειγμα και η μανα της κοπελας 

Παρολαυτα βλέπεται ευχαριστα ειδικά απο τους λατρεις του ειδους 

ΥΓ: απ οτι εμαθα εκ των υστερων ειναι και αληθινη ιστορια
(https://www.theguardian.com/…/hounds-of-love-australia-gore…)









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις